Descopera Adria South. Navigheaza in brize sudice
Sailing

Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe: Peste 1000 de insule sunt in apropierea coastei, unele acoperite de verdeata abundenta, altele doar niste formatiuni impresionante de roci, unele nelocuite, altele epicentrele petrecerilor, toate insa foarte frumoase.

Adria South Zoom

Primošten

Romanticii se plimba pe deal langa biserica Sf. Gheorge pentru a vedea apusul de soare si pentru o plimbare in jurul peninsulei dupa caderea noptii.

Adria South Zoom

HVAR

Distractia incepe seara: imediat ce apune soarele, toata insula trece in modul de petrecere. Paleta de baruri si cluburi a insulei Hvar este fara comparatie.

Adria South Zoom

Korčula

Orasul traieste in multe culori si sunete, alternand trecutul involburat cu timpurile moderne ale locuitorilor sai actuali.

Adria South Zoom

Šipan

Un peisaj frumos, vii si maslini - apoi marea albastra nesfarsita. Cel mai mare avantaj al acestei insule este linistea ei.

Adria South Zoom

Dubrovnik

Locatie sublima cu privelistea marii calme si albastre, Dubrovnik este una din cele mai magnifice cetati din lume.

Adria South Zoom

Dubrovnik

Cea mai mare parte a vietii de noapte se petrece in interiorul zidurilor orasului vechi, dar sunt si cateva locuri in exteriorul zidurilor. Acestea insa sunt bine ascunse si trebuiesc descoperite.

Adria South Zoom

Insula Mljet

...magic, fragrant, seductive... Covered by forests and lush vegetation, Mljet spreads the most wonderful smells which are mixed with the smell of salt sea water

Adria South Zoom

Vela Luka

Oferta gastronomica bogata a multelor restaurante si hanuri care ofera specialitati locale, nu lasa nimic de dorit.

Adria South Zoom

milna

...armonie perfecta intre case de pescari pe mal si arhitectura rurala pe dealuri, peisaj decorat cu drumuri serpuitoare printre plantatii de maslini.

Adria South Zoom

split

Orasul este mandru de evenimentele sale culturale si sportive, plajele sale frumoase, faleza panoramica, Palatul lui Diocletian si multe alete monumente...

Adria South Zoom

split

Split are o viata culturala bogata, mai ales vara, cand piatetele, strazile si alte zone se transforma in locuri de spectacole in aer liber.

Adria South Zoom

trogir

Fermecator si sarmant, un orasel medieval, asezat intre ziduri vechi, cu un labirint de stradute.

EXPLOREAZA LOCURI DE NEUITAT

Aceasta ruta va va purta prin cele mai frumoase locuri ale Marii Adriatice. Renumitele insule Hvar si Korcula sunt centrele petrecerilor unde veti petrece seri animate printre alti navigatori. Insulele Miljet si Lastovo sunt rezervatii naturale care va asteapta pentru a petrece timp de calitate in mijlocul naturii. Cetatea Dubrovnik, necucerita dealungul istoriei, va asteapta sa-i admirati maretia. In cazul in care un loc anume va convinge sa stati mai mult de o zi, sau vanturi prea puternice va forteaza sa ramaneti, puteti recupera in ziua urmatoare (distantele in unele zile sunt mai mici, special pentru acest scop).
Dificultate medie.

Info

RUTA DE 14 ZILE

Info

310 MILE MARINE

Info

PARTY

Info

PATRIMONIU CULTURAL

Info

RELAXARE

Info

NATURA SALBATICA

Adria South

Ziua 1: Sibenik – Primosten 12nM
Ziua 2: Primosten – Hvar 35nM
Ziua 3: Hvar – Korcula 35nM
Ziua 4: Korcula – Polace (i. Miljet) 15nM
Ziua 5: Polace – Sipan 21nM
Ziua 6: Sipan – Dubrovnik 16nM
Ziua 7: Dubrovnik
Ziua 8: Dubrovnik – Saplunara (i. Mljet) – Pomena 36nM
Ziua 9: Pomena – Zaklopatica (i. Lastovo)21nM
Ziua 10: Zaklopatica – Vela Luka (i. Korcula) 19nM
Ziua 11: Vela Luka – Vis 25nM
Ziua 12: Vis – Milna (i. Brac) – Split 30nM
Ziua 13: Split – Trogir 12nM
Ziua 14: Trogir – Sibenik 30nM
Ziua 15: Check-out