On board the Oceanis 45, Armonia este la putere!
Little yacht

Acest model a castigat premiul “Yachtul anului” in 2012. Armonia prezenta in toate detaliile inteligente ale acestui yacht, va va transpune imediat in atmosfera de relaxare pe care o cautati la bord. Beneteau Oceanis 45, este insa si un yacht rapid, usor de manevrat, care iubeste vantul si se simte oriunde “in apele lui”. Poate fi recunoscut de departe, fiind yachtul cu cea mai mare platforma de baie dintre toate modelele la aceasta dimensiune. Cele doua yachturi Beneteau 45, DIANA si AMORE, au dotari in plus fata de cele prevazute de santierul naval, ceea ce face din aceste yachturi favoritele tuturor celor care au fost la bord.

Oceanis 45 Make image big!

oceanis 45

Un yacht elegant perfect balansat, care se adapteaza la toate cererile.

Oceanis 45 Make image big!

Performanta de sailing remarcabila

Beneteau Oceanis 45 a fost creat pentru cei care doresc un yacht versatil, ideal pentru sailing de o zi, un weekend sau pentru sailing pe termen lung.

Oceanis 45 Make image big!

oceanis 45

Sentimentul de spatiu al acestui yacht provine de la cantul lateral care confera o latime mai mare atat pe punte cat si in cabine.

Oceanis 45 Make image big!

Salonul

Salonul deschis are o inaltime de 1.97m si poseda o canapea in forma de U cu spuma densa precum si o masa croita dintr-o singura bucata de lemn cu insertii si picioare de aluminiu.

Oceanis 45 Make image big!

Vizibilitate

Doua timone amplasate la marginile navei de vine foarte avantajos cand manevrezi pe langa un cheu. Controalele motorului se afla la timona din babord.

Oceanis 45 Make image big!

oceanis 45

Este gandit astfel incat sa navigheze pe liniile lui fara a se banda foarte mult. Acest parametru al designului este o gura proaspata de aer pentru cei care nu se simt confortabil pe un yacht prea inclinat.

Oceanis 45 Make image big!

Vinciurile Genovezului

Aceste Vinciuri sunt amplasate pe babord si tribord in locuri usor de atins de catre timonier sau echipajul din cockpit.

Oceanis 45 Make image big!

Functionalitate sporita

Salonul este dotat cu multe spatii de depozitare, o bucatarie completa si o masa care se poate transforma intr-un pat dublu din cateva miscari.

Oceanis 45 Make image big!

Design nou

Sailing rapid intr-o atmosfera eleganta. Designul nou si spatiul generos sunt schimbari mult asteptate de catre navigatori.

Oceanis 45 Make image big!

Apropierea de ideal

Arcul velei mari si deplasarea catargului catre pupa ofera senzatii noi de sailing echilibrat cu performante ridicate. Viata la bord se adapteaza elegant la viteza sporita.

Oceanis 45 Make image big!

Salon

Podele de parchet laminat dau salonului si cabinelor o senzatie de spatiu deschis.

Oceanis 45 Make image big!

O atitudine relaxata

Pasagerii pot petrece timp de calitate in cockpitul spatios cu lumina ambientala de 12V.

Descriere

Descriere

Specificatii

Specificatii

Echipament

Echipament

Book this yacht

Book this yacht

OCEANIS 45 - Mai mult decat o aventura!

Un yacht superb la bordul caruia echilibrul este perfect, acest yacht se adapteaza la toate cerintele. Atmosfera primitoare din interior se potriveste perfect cu performantele sub vele.

Viata la bord depinde cel mai mult de armonie, precizie si simplitate. Dotarile unui Oceanis 45 te incurajeaza sa te aventurezi pe mare in suguranta totala.

Arcul velei mari si deplasarea catargului catre pupa ofera senzatii noi de sailing echilibrat cu performante ridicate. Viata la bord se adapteaza elegant la viteza sporita. Bancheta de la pupa coboara la apa si ofera o platforma de baie, o inovatie tehnica care da un sens nou notiunii de "a te bucura de mare".

...totul este la locului lui pe acest yacht frumos, care poate aspira la indeplinirea unui profil variat de dorinte. Acest lucru poate fi dedus si din multe detalii inteligente: O masa de navigatie si o masa in salon, ambele generoase, o santina care mareste confortul intregului yacht, o platforma deschisa de baie, care permite un acces mai usor catre mare. Totul este intuitiv si practic, usor de gestionat. Fiecare componenta are locul ei si totul este in armonie. Viata la bord se petrecce exact cum ar trebui!

OCEANIS 45 - Mai mult decat o aventura!