Fa cunostinta cu Lagoon 39. Inovativ, pentru mult timp
Little yacht

Supranumit de cunoscatori “catamaranul cu maniere impecabile”, noul Lagoon 39 este o barca cu o manevrabilitate extraordinar de facila, preferata atat de navigatorii incercati, cat si de cei cu mai putina experienta. Cele doua cuvinte care definesc cel mai bine acest catamaran sunt “confort” si  “siguranta”, aceste doua aspecte fiind vizibil inca de la primul contact cu NEMO.

Lagoon 39 Make image big!

O noua generatie

... cu prova inclinata catre vertical, spatiul interior care pare ca leviteaza deasupra puntii, greementul impins in spate pentru a obtine o performanta ridicata in timpul navigarii si usurinta in manevrabilitate ...

Lagoon 39 Make image big!

Lagoon 39

Interiorul este luminos si deschis la culoare multumita combinatiei de materiale si mobilier blond Alpi

Lagoon 39 Make image big!

usor de manevrat

Experienta fara egal a arhitectilor de la VPLP in domeniul designului de barci de curse multicoca permite ambarcatiunii Lagoon 39 sa beneficieze de ultimele inovatii in ceea ce priveste arhitectura navala.

Lagoon 39 Make image big!

Cabinele

O intrare langa care se gaseste un cuier suspendat, spatiu generos de depozitare si un pat dublu.

Lagoon 39 Make image big!

Lagoon 39

Masa de navigatie, prevazuta cu un panou vertical unde se gasesc comenzile electronice. O bucatarie complet utilata: plita, cuptor, frigider, chiuveta dubla, mult spatiu pentru depozitare.

Lagoon 39 Make image big!

Micuta barca mare

Lagoon 39 insumeaza multe calitati intr-un ambalaj compact, bine construit

Lagoon 39 Make image big!

Ingeniozitate si eleganta

Designul unui catamaran lagoon 39 necesita folosirea eficienta a spatiului.

Lagoon 39 Make image big!

O barca cu care puteti naviga placut si usor

Navigati, impartasiti momente frumoase, va odihniti, gatiti, petreceti timp impreuna ca echipaj, dar va bucurati si de momentele petrecute in privat ...

Lagoon 39 Make image big!

Formula magica

Toate liniile de control ale barcii sunt grupate in jurul carmei, in asa fel incat spatiul din cockpit ramane complet liber

Lagoon 39 Make image big!

Design marca Nauta

Deciziile luate de Nauta design si de echipa Lagoon reprezinta un amalgam de ingeniozitate si eleganta

Lagoon 39 Make image big!

Lagoon 39

Loc la carma suficient de comfortabil petru doua persoane, cu toate comenzile la indemana

Lagoon 39 Make image big!

O placere sa te afli la bord

Salon exterior agreabil, pozitie confortabila la carma, doua punti laterale si un interior primitor... o seara petrecuta la ancora va fi o experienta placuta.

Descriere

Descriere

Specificatii

Specificatii

Echipament

Echipament

Book this yacht

Book this yacht

Despre LAGOON 39
- performanta si manevravilitate usoara

Puntea de la pupa ne invita sa luam loc in salonul exterior, o zona prevazuta cu banchete comode de jur imprejur, unde putem savura privelistea la adapostul unui bimini fix, protejati de razele soarelui si de vant. Din cockpit pasii ne poarta catre livingul interior, foarte generos ca si dimensiuni, excelent pentru servirea mesei, si apoi catre cele 4 cabine cu paturi duble si baie proprie. Iubitorii de soare sunt si ei pe deplin satisfacuti de locul special creat pentru plaja: plasa de la prova, intinsa intre cele doua flotoare.

Acest catamaran va va surprinde cu dotari in plus fata de cele standard, precum aer conditionat, incalzire, lumini ambientale sau conexiune WIFI. Lagoon 39, un caracter puternic, un catamaran confortabil si sportiv cu un buget necesar asemanatori unei monococi, o relatie pret-calitate imbatabila!

Lagoon 39 este un catamaran gandit pentru maximum de stabilitate si control, pentru a putea oferi cea mai buna experienta posibila din punct de vedere al sailingului. Pozitionarea catargului si infatisarea exterioara imbietoare a barcii face din acest catamaran unul special. Navigatorii care nu doresc sa aiba raspunderea unui vas de dimensiuni mai mari vor fi mai mult decat multumiti de Lagoon 39.

Despre LAGOON 39 - performanta si manevravilitate usoara