Noul Lagoon 42. Sailing cu stil!
Little yacht

Castigator al premiului Best Multihull Sailing Yacht la Asia Boating Award 2016, acest nou membru al familiei Lagoon este o invitatie in lumea sailingului cu stil, iar spatiul generos, atat in interior cat si pe punte, va satisface cerintele celor mai critici pasageri. Livingul interior si cel exterior pot fi unite prin deschiderea completa a celor 2 usi de sticla ce le separa. Chiar si din interiorul catamaranului, echipajul poate avea o imagine completa a peisajului datorita faptului ca livingul este incadrat de geamuri pe toate laturile.

Lagoon 42 Make image big!

Inovativ de la pupa la prova

Lagoon 42 afiseaza stil si personalitate puternica. Performantele sale Deriva din design, de asemenea si din constructia sa meticuloasa

Lagoon 42 Make image big!

Timona

Locul de amplasare al timonei este conceput in asa fel incat catamaranul sa poata fi manevrat de un echipaj mic, pentru a optimiza si a facilita accesul direct catre punte si cockpit

Lagoon 42 Make image big!

LAGOON 42

Ghiul este mai scurt, iar catargul este mai inalt creind un raport eficient aspect-navigatie.

Lagoon 42 Make image big!

Salonul

Functionalitatea este cuvantul cheie in ceea ce priveste salonul 42-ului: o masa incapatoare unde pot lua masa toti oaspetii aflati la bord. Sub banchetele din jurul mesei se gasesc spatii de depozitare.

Lagoon 42 Make image big!

LAGOON 42

Masa de navigatie mare contine toate elementele necesare, astfel incat echipajul are posibilitatea sa navigheze eficient.

Lagoon 42 Make image big!

Pe punte

In momentul in care pui piciorul pe punte, nu poti sa nu observi efortul facut de designer sa pastreze totul la acelasi nivel.

Lagoon 42 Make image big!

Design interior marca Nauta

Vederea panoramica este excelenta multumita geamurilor uriase si a usilor mari de la pupa. Fara indoiala, acesta este un spatiu minunat la care proprietarii de monococa pot doar sa viseze.

Lagoon 42 Make image big!

Platforma

Distanta intre linia apei si punte a fost ajustata, astfel incat accesul pe platforma de baie este mai facil din partile laterale

Lagoon 42 Make image big!

Cockpit-ul

Design-ul cockpitului este cu adevarat inovativ! Marimea spatiului aflat intre salon, traversa de la pupa si zonele unde se poate face plaja este fara fara precedent luand in considerare dimensiunile catamaranului.

Lagoon 42 Make image big!

Savurati vara

Zona de plaja, traversa de la pupa, plasa si cockpit-ul formeaza o singura zona destinata sportului si relaxarii!

Lagoon 42 Make image big!

LAGOON 42

Liniile acestei barci aratoase au fost trasate pastrand caracteristicile distinctive ale Lagoon-ului: ferestre verticale, cockpit si salon la acelasi nivel trape integrate in punte si design ergonomic al timonei

Lagoon 42 Make image big!

Cabinele

O atentie deosebita este acordata luminii, avand geamuri mari integrate in coca si ventilatiei, datorita multiplelor orificii pentru aerisire

Descriere

Descriere

Specificatii

Specificatii

Echipament

Echipament

Book this yacht

Book this yacht

Despre Lagoon 42 - rapid si stabil

Amelia gazduieste confortabil 12 oaspeti in 4 cabine duble, fiecare fiind dotata cu baie proprie, salon, si 2 cabine destinate skipperilor. Acest catamaran va va surprinde cu dotari in plus fata de cele standard, precum aer conditionat, incalzire, lumini ambientale, conexiune WIFI si frigider in cockpit.

Lumina naturala care patrunde prin geamurile generoase ale cabinelor face spatiul sa para mai mare si mai confortabil. In partea din spate a fiecaruia dintre cele doua flotoare se afla cate o platforma de baie, dotata cu scarita pentru coborarea in apa, iar in partea din fata a catamaranului se gaseste locul de plaja ideal, pe plasa dintre ele.

Toate caracteristicile sale fac din noul 42 locul ideal pentru petrecerea unei vacante active, imbinand maximum de confort cu placerea de a naviga. In ceea ce priveste performantele tehnice, este suficient sa spunem ca noul 42 vine direct de pe planseta de proiectare a VPLP, care a creat barca castigatoare a Cupei Americii in 2010.

Performantele noului Lagoon sunt ridicate in comparatie cu versiunile sale mai vechi: acum puteti atinge aceleasi performante din punct de vedere al sailingului ca si cu o monococa. Cel mai redus unghi de atac al vantului este micsorat semnificativ prin deplasarea catargului catre spate si prin repozitionarea centrului de greutate.

OCEANIS 45 - Mai mult decat o aventura!