On board the Oceanis 38. Your boat your rules!
Oceanis 38

Castigatorul premiului “Yachtul Anului 2014”, Benetau Oceanis 38, imbina perfect sailingul performant cu luxul unui cruiser. Perfect pentru familii sau grupuri mici de prieteni. HAPPY, va va surprinde prin dotari in plus fata de cele standard, garantand un sailing rapid si tot odata intr-o atmosfera relaxanta.

Oceanis 38 Zoom

Arhitecti Finot-Conq

In patruzeci de ani, Jean-Marie Finot si Pascal Conq au dovedit ca stapanesc arta de a crea yachturi perfect echilibrate si navigabile in orice conditii.

Oceanis 38 Zoom

Design Interior

Designerii studiolui de renume Nauta Yachts jongleaza cu multe cereri, deseori contradictorii, de a decompartimenta spatiul, pastrand in acelasi timp sfera privata.

Oceanis 38 Zoom

Cald sau Rece

Yachturile noastre climatizate iti permit reglarea temperaturii dupa bunul plac, indiferent de vreme.

Oceanis 38 Zoom

SUB PUNTE

Materialele si echipamentul de ultima ora, iti fac viata la bord mai usoara iar calitatea finisajelor este mentinuta constant.

Oceanis 38 Zoom

Rapid si Confortabil

Forma ideala a cocii si a ckpitului iti permit sa navighezi repede in timp ce savurezi confortul cockpitului.

Oceanis 38 Zoom

Savureaza Marea

Bancheta de la pupa coboara pana la nivelul apei, creand astfel o platforma de baie, o inovatie tehnica care da un nou inteles notiunii de "a savura marea".

Oceanis 38 Zoom

Mai mult spatiu

Peretele cabinei din prova poate fi scos, creand astfel un spatiu enorm sub punte.

Oceanis 38 Zoom

Mai aproape de ideal

Un hublou dreptunghiular deasupra sobei si un chepeng mare pe tavan ofera salonului lumina naturala si o priveliste frumoasa.

Oceanis 38 Zoom

oceanis 38

Doua timone lasa liber accesul catre pupa, ceea ce este cu atat mai frumos deoarece bancheta din pupa se rabateaza la apa impreuna cu scara de baie.

Oceanis 38 Zoom

Functionalitate

Cockpitul spatios se dovedeste a fi la fel de folositor in timpul navigatiei cat si seara pentru o petrecere.

Oceanis 38 Zoom

Usor de acostat si de navigat

Acest Yacht este echipat cu un bowthruster si doua carme, ceea ce il face usor de folosit, chiar si pentru incepatori.

Oceanis 38 Zoom

Pentru noptile tale mari

Savureaza o cina sub stele, acest cockpit spatios te va face sa te simti ca una dintre ele!

Descriere

Descriere

Specificatii

Specificatii

Echipament

Echipament

Book this yacht

Book this yacht

Despre OCEANIS 38 - Rapid si Stabil

Conceput exact asa cu ti-ai dori in ziua de astazi, noul trend este acela de a oferi un stil de viata complet diferit la bordul lui Oceanis 38. Creat cu un plan deschis inspirat de lofturi, configuratia acestui cruiser poate fi schimbata de la layoutul initial pentru a se potrivi cu planurile tale si cu idea ta despre cum doresti sa experimentezi marea. Pe un Oceanis 38, oceanul este locul de joaca deschis – un loc unde poti face sailing la viteze marite, singur sau cu familia si prietenii, dupa ritmul fiecaruia, pe toate marile lumii.

Timpul petrecut la bordul unui Oceanis 38 este un stil de viata in sine. Rapiditatea si siguranta lui isi gasesc egalul in eleganta si confortul lui. Fiecare Oceanis nou cere dedicarea pasionata a arhitectilor si designerilor, a caror provocare este aceea de a depasi limitele spatiului si a mari performantele yachtului pe mare.

Oceanis 38 ofera performanta si habitabilitate incomparabila la aceasta dimensiune a unui yacht de cruising. Lungimea si latimea la linia de plutire au fost duse la limita pentru a permite acestui yacht sa taie rapid apa, in timp ce a crescut si stabilitatea.

HAPPY poseda trei cabine spatioase, o cabina de dus in plus si o toaleta. Datorita posibilitatii de a extrage peretele despartitor dintre cabina din prova si salon, acest cruiser poate deveni un loft. O bucatarie mare este orientate spre loungul care poate acomoda pana la 6 persoane.

Oceanis 38