Sailing cu un skipper. Relaxare deplina!
Sailing

Un skipper profesionist va da posibilitatea de a alege: Doriti sa va relaxati pe deplin, atunci skipperul preia raspunderea navei si se ocupa de navigatie si acostari. Daca in schimb doriti sa participati activ la manevrele de sailing si navigatie, el va poate da sfaturi utile datorita vastei lui experiente. Skipperul este un prieten in plus la bord, care va ajuta si la gasirea celor mai frumoase locuri, si de ce nu, contribuie la atmosfera buna pe yacht.

Alegeti skipperul din meniul de servicii optionale, atunci cand rezervati yachtul.

Oceanis 45

Lista de echipaj si permise: Va rugam sa completati lista de echipaj si sa ne trimiteti o copie a permisului dvs de navigatie si a licentei radio cu doua saptamani inainte de croaziera. In cazul in care nu aveti o licenta de skipper, puteti beneficia de serviciile unui skipper profesionist.
Transfer: Firma noastra ofera si un serviciu de transfer de la aeroport si inapoi. Rezervati acest serviciu din timp pentru a putea fi organizat dupa cerintele dvs.
Check-in: Inainte de a urca la bord, va rugam sa va prezentati la biroul nostru din marina. Dupa ce actele necesare au fost completate, skipperul si un membru al echipajului vor fi initiati de catre un membru al echipei noastre in folosirea sistemelor de la bord, se va parcurge lista de inventar a yachtului iar orice intrebari veti mai avea isi vor gasi aici raspunsul.
Garantie: Atunci cand rezervati un yacht, trebuie depusa o garantie. Aceasta garantie poate fi depusa in numerar la biroul nostru sau preautorizata cu ajutorul unui card de credit. Dupa croaziera, daca yachtul este in starea in care a fost preluat, garantia va fi returnata, in cazul in care sunt daune produse de catre echipaj, ele vor fi retinute din garantie.
Check-out: Yachtul trebuie returnat in marina de plecare cel tarziu vineri la orele 17:00. Desigur ca aveti acces deplin la yacht pana sambata dimineata la ora 9:00. Vineri dupa masa va avea loc o verificare tehnica in cadrul careia vom trece din nou prin toate detaliile yachtului. Ceea ce a fost pierdut sau avariat va fi platit din garantie.

alegeti un pachet de asigurare

Sunteti incepator sau nu va simtiti inca pe deplin stapan pe situatie ? Economisiti nervi si bani si alegeti un pachet de asigurare
Va recomandam sa salvati stres si bani alegand un pachet de asigurare decat sa depuneti bani intr-un cont de garantie.
Astfel va puteti relaxa pe deplin!

Options Asigurare depozit in cazul pierderii banilor sau deteriorarea yachtului.
Options RCA pentru skipperi (va protejeaza impotriva daunelor cauzate altor membrii ai echipajului, pe dvs si tot echipajul).
Options Asigurare impotriva confiscarii yachtului si a daunelor extinse asupra urmatoarelor contracte de charter ale yachtului.
Options Asigurare pentru cheltuieli de judecata si onorariile avocatilor in strainatate.

Va rugam intrebati-ne de asigurarea perfecta pentru dumneavoastra!

Sailing

Sailing cu copii

A naviga cu copii este una din cele mai frumoase experiente. Ei se simt bine pe yacht, se adapteaza mult mai repede la noile conditii decat cei mari. Totul este o aventura iar faptul ca sunt in mijlocul naturii ii face fericiti. Yachtul va fi pregatit la cerere cu o plasa speciala pentru a-I proteja de a cadea peste bord, acest lucru insa trebuie anuntat dinainte. De asemenea va punem la dispozitie si veste de salvare pe marimea adecvata copiilor dvs.

Din experienta noastra, copiii care au primit o misiune la bord pe care puteau sa o inteleaga, au fost cei mai de incredere marinari. Profitati de ocazie sa-i invatati bazele sailingului.

Ruta ar trebui adaptata dupa cerintele copiilor, eventual gandita astfel incat etapele de sailing sa nu depaseasca 4 ore, chiar daca asta inseamna sa faceti o pauza la pranz. Bucurati-va de apa si de zambetul copiilor, atunci cand sar in ea !

Protejati copiii impotriva soarelui, chiar si in apa !

Sailing

Alte servicii

Jetski: Da, este adevarat ! Puteti avea cu dvs. un jetski care sa va insoteasca in croaziera. Ideal pentru ski sau wakeboarding in golful in care sunteti ancorat.
Inclus in contract sunt 12 ore de folosire precum si benzina aferenta. Daca folositi mai multe ore, le veti plati la un pret foarte avantajos, dupa incheierea croazierei.
Skipperul: Skipperul este doar un prieten in plus la bord care poate conduce tot timpul sau doar sa va ajute la manevrele complicate. Este decizia dumneavoastra!
Hostesa: O persoana simpatica care se ocupa de prepararea si servirea meselor si a bauturilor. In plus, ajuta la manevrele de acostare.
WiFi: Internet la bord, toata saptamana!
Plasa de protectie: Pentru cei mici !
Outboard: Motorul pentru dinghy, permite o deplasare rapida in porturi si golfuri.
Marine Package: Veste automate si tricouri pentru tot echipajul dornic de aventura!
Bifati aceste servicii atunci cand rezervati yachtul sau anuntati-ne inainte de croaziera.